Konstrundan 2020, vart tog du vägen?

10.08.2020

Det är måndag morgon, och lite grått. Är vi plötsligt tillbaka in den grå vardagen? Det var ju så trevligt och ofta intensivt under den gångna helgen, då årets konstrunda nådde sin höjdpunkt!

Vad svarar man på den frågan? Finns antagligen lika många svar som personer man frågar! Men nu har undertecknad förmånen att helt självsvåldigt utan synpunkter från någon svara: "både jag och nej". Det är inte så att jag har beslutsångest, utan det är så jag ser på saken!

Visst, den fysiska konstrundan inträffade under den gångna helgen, med fantastiskt väder, mycket folk i rörelse, intresserade besökare till våra utställningar, och en del fick med sig fina konstobjekt hem!

Men konstrundan lever vidare, på lite olika sätt. Vi finns tillgängliga digitalt på denna webbsida och på ett par sociala medier, eller som många säger, vi finns på nätet, eller till och med i molnet! Men dessutom finns konstrundan i våra tankar och funderingar. Ursäkta att jag påminner redan i augusti, men snart är det november, och då är det dags fundera på nästkommande konstrunda 2021. Det inger på något sätt hopp inför framtiden!

Så jag försöker bortse från den något mörka måndagsmorgonen, leta efter det vackra i tillvaron, t ex en till synes enkel blomma, och gå vidare i samklang med naturen, och plötsligt har vädret vänt och solen tittar fram!